Psihoterapeut CARMEN DIȚIU

Te ajut să fii arhitectul vieţii tale

PROGRAMEAZĂ O SESIUNE

Povestea

Sunt psiholog format la Facultatea de Psihologie din Cluj.

Am urmat un program masteral centrat pe tehnici comportamentale şi metode de dezvoltare a potenţialului uman. M-am specializat ca psiholog clinician şi psihoterapeut. Abordarea mea ȋn psihoterapie este cognitiv-comportamentală. O formă de psihoterapie care este susţinută empiric atȃt de cercetarea ştiinţifică cȃt şi de numeroase studii clinice riguroase. Formarea mea profesională are la bază, pe lȃngă pregătirea academică şi sute de ore de autocunoaştere şi dezvoltare personală.

Alegerea psihoterapiei ca profesie a fost una dintre deciziile mele fundamentale. O alegere care mi-a schimbat complet traiectoria vieţii. De atunci ȋn fiecare zi munca mea de cabinet este ca o lecţie de viaţă. Mă ȋnvaţă constant să trăiesc ȋn prezent. Simplu, conştient şi cu deplină recunoştiinţă.

Misiunea 

Să merg alături de tine

Misiunea mea este să ajut oamenii să fie arhitecţii propriei vieţi. Să-şi construiască un drum care se potriveşte cu viziunea lor de viaţă. Să păşească apoi ȋncrezători pe el.

Să te susţin

Cred ȋn iubire ca forţă puternic creatoare. Am adoptat această credinţă ca valoare de viaţă. Ȋmi propun să te susţin cu empatie, compasiune şi respect. Pentru tine şi pentru viaţă, sub toate aspectele ei.

Să te ȋncurajez

Aleg ȋn fiecare zi să trăiesc ȋn acord cu valorile mele. Ele ȋmi oferă structură şi sens. Ele dau semnificaţie muncii mele, mă ȋnvaţă să iubesc şi să trăiesc ȋn acord cu mine şi cu ceilalţi. Te ȋncurajez să procedezi la fel ȋn viaţa ta.