POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

1) Informații despre colectarea datelor cu caracter personal și datele de contact.

1.1 Mă bucura vizita ta pe site-ul meu www.dialoglapsiholog.ro și îţi mulțumesc pentru interesul manifestat. Mai jos te informez despre gestionarea datelor tale personale atunci când utilizezi site-ul. Datele personale sunt toate datele care te identifică personal.

1.2 Responsabil pentru prelucrarea datelor de pe acest site, privind protecția datelor (DSGVO) este CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE DITIU CARMEN CLAUDIA, denumită în continuare CIP DITIU CARMEN CLAUDIA, CIF: 33354748, Adresa: Str. Vânătorului nr. 17-19, ap. 5, Cluj-Napoca, jud. Cluj, IBAN: RO63BTRLRONCRT0351815001 Bancă: TRANSILVANIA. Persoană responsabilă pentru prelucrarea datelor cu caracter personal este persoana fizică sau juridică care, singură sau în concordanță cu alte persoane, decid cu privire la scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal. În cazul acesta este Carmen Claudia DITIU, psiholog cu drept de liberă practica, cod de identificare personal 14809, înregistrat în REGISTRUL UNIC DE EVIDENTA AL PSIHOLOGILOR DIN ROMÂNIA, COLEGIUL PSIHOLOGILOR.

1.3 Din motive de securitate și pentru protecția transmiterii datelor cu caracter personal și a altor conținuturi confidențiale (de exemplu, comenzi sau anchete către persoană responsabilă), acest site utilizează o conexiune SSL sau Internet Criptarea TLS. Puteți recunoaște o conexiune criptată prin șirul „https: //” și pictograma de blocare din bara browserului.

2) Colectarea datelor când vizitezi site-ul www.dialoglapsiholog.ro

2.1 În cazul utilizării doar pentru informare a site-ului, adică dacă nu te înregistrezi sau nu furnizezi alte informații, site-ul colectează doar date pe care browserul tău le transmite serverului nostru (așa-numitele „fișiere jurnal server”). Când vizitezi site-ul nostru web, colectăm următoarele informații necesare pentru a afișa site-ul:

Site-ul vizitat
Data și ora la momentul accesului
Suma de date trimise în octeți
Sursa/referința de la care ai venit la pagină
Browserul folosit
Sistem de operare utilizat
Adresa IP folosită (dacă este necesar: într-o formă anonimă)

2.2. Prelucrarea se efectuează în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) lit. f DSGVO bazat pe interesul nostru legitim de a îmbunătăți stabilitatea și funcționalitatea site-ului nostru. Un transfer sau o altă utilizare a datelor nu are loc. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a verifica retrospectiv fișierele de jurnal ale serverului în cazul în care există dovezi concrete care indică o utilizare ilegală.

3) Folosirea mail-ului tău pentru reclame

3.1 Abonarea la newsletter.

Dacă te abonezi la primirea noutăţilor informative sau a articolelor noi pe e-mail, vei primi periodic informații sau oferte din partea mea. Informațiile necesare pentru trimiterea newsletterului sunt numele şi adresa de email. În momentul în care ai apăsat butonul ABONEAZĂ-TE, eşti de acord cu utilizarea datelor tale personale în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) lit. un GDPR. Când te înregistrezi la buletinul informativ, stocăm adresa IP introdusă de Furnizorul de servicii Internet (ISP), precum și data și ora înregistrării, pentru a putea urmări o eventuală utilizare necorespunzătoare a adresei tale de e-mail la o dată ulterioară. Datele colectate la înregistrarea pentru newsletter vor fi utilizate exclusiv în scopuri promoționale prin intermediul buletinului informativ.

3.2. Te poţi dezabona de la newsletter în orice moment prin linkul furnizat în newsletter sau prin trimiterea unui mesaj către persoana numită mai sus. După anulare, adresa ta de e-mail va fi ştearsă imediat din baza serviciului nostru de newsletter.

4). Utilizarea Urmăririi conversiilor Google AdWords

Acest site web folosește programul de publicitate online Google AdWords și, ca parte a Google AdWords, urmărirea conversiilor Google LLC, 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA („Google”). Folosim oferta Google Adwords, pentru a atrage atenția asupra ofertelor noastre atractive cu ajutorul mijloacelor de publicitate (așa-numitele Google Adwords) pe paginile web externe.

5). Serviciu de analiză web

Google (Universal) Analytics

– Google Analytics
Acest site utilizează Google Analytics, un serviciu de analiză web furnizat de Google LLC, 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA („Google”). Google Analytics utilizează așa-numitele „cookie-uri”, fișiere text care sunt stocate pe computerul dvs. și care permit o analiză a utilizării site-ului de către dvs. Consultați Politica de confidențialitate Google: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=ro

6). Drepturile persoanei în cauză

6.1 Legea aplicabilă privind protecția datelor vă oferă drepturi complete de protecție a datelor (informații și intervenții) cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale, despre care vă vom informa mai jos:

 • Aveți dreptul:
  • să vă retrageți oricând acordul dvs. în conformitate cu articolul 7 paragraful 3 DSGVO. Prin urmare, nu ne este permis să continuăm pe viitor prelucrarea datelor care s-a bazat pe acest consimțământ;
  • să solicitați informații despre datele dvs. personale procesate de noi în conformitate cu articolul 15 DSGVO.
  • în temeiul articolului 16 DSGVO, să solicitați imediat corectarea datelor personale incorecte stocate de noi sau completarea acestora;
  • în conformitate cu articolul 17 DSGVO, să solicitați ștergerea datelor dvs. personale stocate de noi, cu excepția cazului în care prelucrarea este necesară pentru exercitarea dreptului la libertatea de exprimare și de informare, pentru îndeplinirea unei obligații legale, din motive de interes public sau pentru revendicarea, exercitarea sau apărarea drepturilor legale;
  • să solicitați restricționarea prelucrării datelor dvs. personale în conformitate cu articolul 18 DSGVO, în măsura în care contestați exactitatea datelor, prelucrarea este ilegală, însă aveți nevoie de acestea pentru revendicarea, exercitarea sau apărarea drepturilor legale sau ați făcut contestație împotriva prelucrării în conformitate cu articolul 21 DSGVO;
  • în conformitate cu articolul 20 DSGVO, să primiți datele dvs. personale pe care ni le-ați pus la dispoziție în format structurat, accesibil și ușor de citit sau să solicitați transferul către o altă persoană responsabilă și
  • să depuneți plângere la autoritatea de supraveghere în conformitate cu articolul 77 din DSGVO. De regulă, puteți contacta autoritatea de supraveghere din raza dumneavoastră de reședință sau a locului de muncă sau a sediului social al societății noastre.

6.2 Drept de contestare specific cazului

Aveți dreptul oricând, din motive care decurg din situația dvs. particulară, să depuneți contestație împotriva prelucrării datelor cu caracter personal care are loc în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 e din DSGVO (Prelucrarea datelor în interes public) și articolul 6 alineatul 1 litera f DSGVO (Prelucrarea datelor pe baza unui echilibru de interese).

7). Durata stocării datelor cu caracter personal

Durata de stocare a datelor cu caracter personal se bazează pe perioada de reținere legală respectivă (de exemplu, perioade comerciale și de păstrare a impozitelor). După data limită, datele corespunzătoare sunt șterse, dacă nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea contractului sau inițierea contractului și/sau din partea noastră, nu persistă niciun interes legitim pentru depozitare.